DOIJ kozijnonderhoudNieuwe kozijnen? Waarom?

Wil je nieuwe kozijnen? Weet je dat wel zeker? We vragen dat omdat onderhoud en reparatie vaak beter is dan het vervangen van kozijnen. Beter voor je portemonnee, beter voor het milieu en veel minder gedoe. We leggen het graag even uit.

 Kozijnreparatie

Als een kozijn niet meer lekker open en dicht gaat, denken veel mensen aan vervanging van de kozijnen. Eigenlijk best raar, want de basis is meestal gewoon nog goed. Maar alles wat beweegt, kan slijten. Daarom zit het probleem vaak in het hang- en sluitwerk. En dat kunnen we natuurlijk repareren. Met behoud van je huidige kozijn dus.

Piepen, lekken en tochten

Is het hang- en sluitwerk gerepareerd of vervangen, dan piept en kraakt er niets meer en loopt alles weer lekker soepel. Heb je een lek- of tochtprobleem, dan vervangen we gewoon de dichtingen. Dus ook hier geen enkele redenen om het hele kozijn te vervangen. Je ziet: bij DOIJ Kozijnonderhoud zijn we lekker duurzaam bezig. We vervangen liever pas iets als dat echt beter is. En meestal is dat niet zo.

Advies nodig? Bel ons gewoon even (0315 345 626), dan helpen we je.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.