DOIJ kozijnonderhoudSoepel open en dicht

Bij resultaat gericht samenwerken, in welke vorm dan ook, zijn we vaak verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties. Dat onderhoud wordt traditioneel in een strak tijdskeurslijfje gesnoerd. Een maand buffelen en we kunnen weer 3 jaar vooruit.

Kan dat nu niet handiger, met voordelen voor de bewoner én opdrachtgever? Natuurlijk kan dat! Wat nou als we wekelijks ter plaatse zijn met een monteur die zich verantwoordelijk voelt voor jouw gebouw. Die ook wekelijks de reparaties uitvoert en er dus altijd snel is. Die DOIJ kozijnheld heeft een eigen voorraadje ter plaatse en kent de mensen. Hij zorgt ervoor dat in het gebouw alles soepel open en dicht kan en bepaalt aan de hand van de situatie, waar de prioriteit ligt. Dat geeft rust en tevreden bewoners. We hebben al heel wat gebouwen waar de monteur bij naam wordt begroet in het voorbijgaan door de bewoners. Hoe van waarde is dat voor jou? En wat voor winst geeft dat jou of je bedrijf? In tijd, gedoe, tevredenheid en geld?

 

 

Wat nou als we wekelijks ter plaatse zijn met een monteur die zich verantwoordelijk voelt voor jouw gebouw. Die ook wekelijks de reparaties uitvoert en er dus altijd snel is. Die DOIJ kozijnheld heeft een eigen voorraadje ter plaatse en kent de mensen.

Hij zorgt ervoor dat in het gebouw alles soepel open en dicht kan en bepaald ook zelf, aan de hand van de situatie, waar de prioriteit ligt. Dat geeft rust en tevreden bewoners.

Laten we het eens bespreken, Soepel open en dicht is uniek namelijk! Kunnen we meteen even praten over koppelen, robotjes en het wegnemen van verveelwerk.

Laten we het eens bespreken, Soepel open en dicht is uniek namelijk! Kunnen we meteen even praten over koppelen, robotjes en het wegnemen van verveelwerk. Vanzelfsprekend krijg je van ons een voorstel op maat, eventueel inclusief gebouwscan met onder andere de structurele aandachtspunten.

Bel 0315 345 626 of mail info@doij.nl dan komen we snel langs om eens kennis te maken en de opties te bespreken. Leuk, tot snel!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.