DOIJ kozijnonderhoudDuurzaamheid

Als inwoner van Amsterdam heb ik onlangs gebruikgemaakt van de service van DOIJ. Zowel de dienstverlening als de vakmanschap was top. Het mooie vond ik dat ook de meneer van de woningcorporatie dat nog eens beaamde (over zijn collega van DOIJ) toen hij kwam omdat ik het raam niet meer meteen open kreeg. Met zijn hulp lukte dat wel en was het euvel snel verholpen en hij zag bovendien dat het raam goed en knap hersteld was. Beide mensen van beide bedrijven vond ik heel vriendelijk, snel en bovendien kundig vooral. Erg fijn: mijn complimenten en dank daarvoor! Daar zijn ook mijn buren heel blij mee, dat het raam nu soepeltjes en zachtjes open dicht gaat, zonder herrie. En ik ben helemaal blij dat ze nu zelfs allebei voor het eerst echt sluiten: ik had geen idee! Lekker extra stil en warm (of koel).
Bewoner 

Bedankt voor de snelle uitvoer. Ben altijd erg blij met jullie terugkoppeling.
Woningcorporatie

Een paar weken geleden heeft Theo van DOIJ bij ons de lekkage aan verschillende ramen en deuren opgelost. Na behoorlijke regenbuien blijft alles droog. Fijn! Ook het klemmende deuren probleem is ons inziens prima opgelost. De deuren gaan weer soepel open en dicht. Maatwerk! Kortom, wij zijn zeer tevreden. Compliment!
Bewoner

Op de eerste plaats complimenten aan een ieder bij jullie voor de manier waarop deze klus is gedaan. Bijzonder compliment aan Petro voor zijn (volgens meerdere bewoners) vriendelijkheid en netheid bij het werk.
VvE-voorzitter

Geachte directie van DOIJ,  Bij deze willen wij u complimenteren over de werkwijze van uw personeel! Verleden week op dinsdag en donderdag heeft uw werknemer van uw bedrijf ons appartement geïsoleerd en heeft dit keurig en netjes gedaan en schoon achtergelaten. Erg blij zijn wij hiermee geweest en zeker wij zijn mensen op leeftijd die er als een berg tegenop zagen. Wij vinden het toch echt de moeite waard om dit aan jullie door te geven!
Bewoner

Met deze mail wil ik jullie een complimentje geven t.a.v. twee medewerkers die vanochtend bij mij waren. Theo en Jeremy. Het ging om een schuifpui die niet goed werkte. Beide medewerkers waren vriendelijk, ontzettend beleefd en netjes. Ze hebben de klus (naar mijn inzien) ook heel vakkundig uitgevoerd. Het probleem is dan ook opgelost en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.
Bewoner

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.