DOIJ kozijnonderhoudReparatie kozijnen

Goed en snel. Dat is het belangrijkste bij reparaties. En laten we bij DOIJ daar nou een sport van maken. Die reparatiebonnen moeten gewoon supersnel opgepakt en afgehandeld worden. En in één keer goed natuurlijk. Dat gaat zo:

1. Bonnetje sturen

Jij stuurt ons de bon met daarop de klus voor een kozijn, een rooster of hang- en sluitwerk.

2. Niet meer over nadenken

Ga gerust iets leuks doen. Als wij de bon hebben, kun jij namelijk achterover leunen. Wij maken direct de afspraak met de klant, verrassen hem met soepel open en dicht en doen dat altijd Stil, Schoon en Veilig.

3. Echt goed terugkoppelen is heel gewoon

Die direct gemaakte afspraak koppelen we ook direct terug. Fijn toch? We krijgen echt heel vaak complimenten over onze snelle terugkoppeling.

4. Supersnel een factuur ontvangen

De factuur krijg je ook lekker snel. Met daarbij de afgetekende bon van de bewoner en een voor en na foto. Zo kunt u zien wat we gedaan hebben. Wel jammer dat we de blije bewoner er niet bij mogen fotograferen.

Het mooie van onze snelheid en strakke terugkoppeling is dat zowel de opdrachtgever als de bewoners er blij van worden. Een opdrachtgever zei me laatst dat hij kippenvel krijgt van de correctheid van terugkoppelen, dat is toch geweldig, dat maakt me trots!
André, coördinatie team

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.