DOIJ kozijnonderhoudDuurzaamheid

Nieuwe kozijnen na 22 jaar… Ja, want hij werkt niet meer lekker zei mijn klant.
Wat werkt er niet meer lekker, vroeg ik. Nou, hij gaat niet meer lekker open en dicht en het tocht! Wacht even, zullen we eerst eens kijken hoe dat komt! We stelden al snel vast dat de rubbers verhard waren en het hang en sluitwerk niet meer je van het was. Ook was er niets aan kozijnonderhoud gedaan de afgelopen 13 jaar. Maar de basis, dus het kunststof kader en raam, is nog prima en het glas is ook nog prima. Als we het hang- en sluitwerk en de dichtingen vervangen en goed onderhoud plegen kan het makkelijk nóg 20 jaar mee!

Nieuw geeft een vaak niet noodzakelijke milieubelasting: er moet PVC worden geproduceerd en vervoerd, dat wordt door een hete mal geperst tot een profiel. Dat profiel wordt vervoerd naar de fabriek. Er wordt staal geproduceerd en als versteviging gebruikt, glas nieuw toegevoegd, enz. Het “oude” kozijn wordt uitgebouwd en moet gerecycled worden daar waar mogelijk en de bewoner wordt bovenmatig belast met een complete verbouwing.

Je spaart het milieu dus enorm door de bestaande kozijnen te behouden en op te waarderen. Niet onbelangrijk is natuurlijk ook de kostenbesparing ten opzichte van nieuwe kozijnen. En dat met een prachtresultaat.

DOIJ verduurzaamt, omdat het voor alles en iedereen beter is! Bel DOIJ op 0315 345 626 of mail ons, dan hebben we het erover!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.