DOIJ kozijnonderhoudDuurzaamheid

Duurzaamheid is een onderwerp waar we bij DOIJ constant mee bezig zijn. Dat begint al bij slim plannen zodat onze buitensamenwerkers geen onnodige kilometers maken. Verder kopen we slim in, gebruiken we duurzame materialen, maar het allerbelangrijkste is: wij onderhouden kozijnen.

We verlengen de levensduur van houten, kunststof, aluminium en stalen kozijnen. Niet alleen met een goed onderhoudsprogramma, maar ook met tips en adviezen. Bedenk goed: verwaarlozing is niet alleen slecht voor uw portemonnee, je helpt er het milieu ook niet mee.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Neem contact op!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.