DOIJ kozijnonderhoudOnze Stil, Schoon en Veilig methode

Bij DOIJ Kozijnonderhoud nemen we veiligheid serieus. We zijn blij met onze kozijnhelden en met het werk wat ze uitvoeren. Op onze groepsapp kwam onderstaande foto voorbij. Die foto doet iets met ons. Het laat zien dat we trots zijn dat we veilig werken. Dat we het waard zijn om weer veilig thuis te komen én dat we partners hebben die dat ook vinden.

Het was verbazingwekkend hoe LinkedIn er op los ging toen we dit onder de aandacht brachten bij onze doelgroep. Onze eerste DOIJ viral post! Veiligheid, je kunt iets roepen of je kunt iets doen.

Met recht is onze Malvin een kozijnheld! Gaaf hè!?

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.