DOIJ kozijnonderhoudWerken bij DOIJ

De klant blij maken…

Bij DOIJ maken we de klant blij. En met de klant bedoelen we dus de bewoner van het huis. Of de gebruiker van de werkplek in het kantoor. Kortom, de persoon die het meeste plezier heeft van een raam dat soepel open en dicht gaat. Ben jij superklantgericht? Heb je iets met het milieu en vind je veranderen leuk, dan pas je bij DOIJ.

Ik lever het werk op zoals ik het thuis ook graag wil hebben, zo doen wij ons werk. We verbazen vaak de klant. Dat maakt mijzelf ook weer een beetje blijer!
Robert, montage samenwerker

… en jou blij maken

Bij DOIJ willen we ook jou blij maken. Niet door je extra veel salaris te geven. Of een dikke auto van de zaak. Maar wel door je lekker veel vrijheid te geven om het werk en je tijden zelf in te richten. Heb je goede ideeën, laat maar horen. Bij ons is iedereen een meedenker en een samenwerker. We ondernemen en leren van onze fouten en dat vinden we mooi. Jij ook? Dan pas je bij DOIJ. Wij leren in de DOIJ Academie.

Juist door fouten te maken leer je dat je dat de volgende keer niet meer gaat doen. Of in ieder geval minder gaat doen. Dit deed ik dan ook. Ik leerde ervan en belde ook vaker met collega’s. Zo werden mijn opnames beter.
Theo montage samenwerker

 

De sfeer bij DOIJ is uniek. Het succes, dat zijn we samen en dat voelen we ook zo. We werken hard, maar lachen nog meer. Want werken moet toch gewoon leuk zijn?

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.