DOIJ kozijnonderhoudVervanging onderdelen

Iets vervangen lijkt misschien vervelend. Maar zie het als verlenging van de levensduur. Als het basismateriaal langer meegaat als de bewegende onderdelen, dan is het een zinvolle investering om die onderdelen tussentijds te vervangen. Duurzaam en kostenbesparend dus, kozijnen die lang meegaan.

Veel gebouwen waar structureel iets mis is met open dicht hebben we voorzien van een top oplossing. Hierdoor doen ze weer echt fijn wat ze moeten doen. Laat ons maar eens kijken. Komt goed.

Hang- en sluitwerk van verschillende merken, rubbers, roosters, het is voor ons heel gewoon. Dat moet ook wel, want op die andere pagina zaten we nog zo op te scheppen over onze snelheid. Nog een keertje dan:

1. Jij stuurt ons de bon.
2. Jij kunt iets anders gaan doen (wij gaan aan het werk).
3. Jij krijgt terugkoppeling.
4. Jij krijgt een factuur.

Glas en hang- en sluitwerk vervangen in wooncomplexen

Wil je binnen jouw onderhoudscomplex glas vervangen? Of roosters? Of hang- en sluitwerk? Of alles? Wij doen leuke projecten met leuke opdrachtgevers. Neem vooral contact met ons op. Dan kijken we of we het goed kunnen vinden samen.

 

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.