DOIJ kozijnonderhoudKozijnonderhoud

Jij laat je gebruikers toch niet in de steek? Ramen en deuren moeten soepel open en dicht blijven gaan. Dat zorgt voor blije gezichten. En dat niet alleen. Goed onderhoud bespaart je ongelofelijk veel geld. Geef je gebouwen dus regelmatig een servicebeurt. Dat gaat zo:

1. Offerte ontvangen

Je krijgt vooraf altijd een duidelijke offerte. Dit gaan we doen en dit kost het. Punt. Geen kleine lettertjes. Geen gedoe. Geen vervelende verrassingen achteraf.

2. Loslaten

Als jij zegt: ‘we gaan ervoor’, laat het dan gerust los. Ga wat anders doen. Wij regelen het wel. Het contact met de bewoners, de vakkundige uitvoering en natuurlijk laten we alles netjes achter.

3. Rapportje erna

Als we klaar zijn, krijg je een rapport. Hierop staat wat we gedaan hebben. Maar ook de aandachtspunten voor de komende jaren. Advies op maat dus. Zo heb je inzicht. Handig voor de meerjarenbegroting!

Oh ja, we hebben het vaak over deuren, ramen en kozijnen. Dat is dus in de breedste zin van het woord. Of een raam nu draait, kiept of kantelt. Of een deur nu schuift, draait of rolt. Plus alles wat erbij hoort. Roosters, rubbers, hang- en sluitwerk. Open dicht = DOIJ kozijnonderhoud.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.