DOIJ kozijnonderhoudDOIJ Academie

Bij DOIJ zetten we “wat zou moeten” om naar “wat zou kunnen”. Bijvoorbeeld bij het aannemen van nieuwe vakmensen. Vroeger nam de bedrijfsleider een nieuwe vakman aan, dat hoort toch zo! Dat doen we nu anders. De vakmensen nemen nieuwe vakmensen aan. Ze maken vervolgens zelf een opleidplan en zijn ook zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Veel leuker, zowel voor de opleiders als voor de nieuwe kozijnhelden. Je voelt je namelijk meteen thuis als je collega’s je zelf gekozen hebben.

Bij DOIJ willen we niet alleen de klant blij maken, onze mensen lopen opvallend vaak rond met een lach op hun gezicht. Je las er al over in het menu Werken bij DOIJ. En dat komt natuurlijk niet alleen omdat de kozijnhelden dol zijn op kozijnen. Dat komt vooral omdat de kozijnhelden van DOIJ iedere dag blijven leren. Hoe? Met onze DOIJ Academie.

De DOIJ Academie is een digitale omgeving waar al onze mensen bij kunnen. Op mobiel én tablet die ze altijd bij zich hebben. En thuis op de computer. Een informatiebron en leeromgeving. Zo kunnen monteurs die gewend zijn om met hout en aluminium te werken met de DOIJ Academie alles leren over kunststof kozijnen. Als aanvulling natuurlijk, want leren doen onze mensen vooral in de praktijk. Door mee te lopen met ervaren collega’s bijvoorbeeld. Of met hulp op afstand. Alle specialisten in opleiding kunnen bij vragen inbellen bij de academie leden, zij helpen op afstand.

De DOIJ Academie is overigens voor bestaande en nieuwe kozijnhelden. En dat is nodig, want we groeien snel. Het is prettig om altijd op de Academie terug te kunnen vallen. Er zit een smoelenboek in, onze twee wekelijkse nieuwsbrieven en diverse werkinstructies. Hoe werken we Stil, Schoon en Veilig? Hoe zorgen we voor soepel open dicht? Het is allemaal onderdeel van de DOIJ Academie.

Blijven glimlachen door te blijven leren. Ook dat is DOIJ. Wil je ook een baan waar je altijd bij kunt leren en je collega’s weer van jou kunnen leren? Kom werken bij DOIJ!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.