DOIJ kozijnonderhoudDOIJ Academie

Bij DOIJ willen we niet alleen de klant blij maken, ook onze samenwerkers lopen opvallend vaak rond met een lach op hun gezicht. Je las er al over in het menu Werken bij DOIJ. En dat komt natuurlijk niet alleen omdat ze dol zijn op kozijnen. Dat komt vooral omdat de samenwerkers van DOIJ iedere dag blijven leren. Hoe? Met onze DOIJ Academie.

De DOIJ Academie is een digitale omgeving waar alle samenwerkers dag en nacht bij kunnen. Een informatiebron en evengoed een leeromgeving. Zo kunnen monteurs die gewend zijn om met hout en aluminium te werken met de DOIJ Academie alles leren over kunststof kozijnen. Als aanvulling natuurlijk, want leren doen onze samenwerkers ook vooral in de praktijk. Door mee te lopen met ervaren collega’s bijvoorbeeld. Of met hulp op afstand. Neem onze collega Cuno, een montagesamenwerker met ervaring. Hij is gemiddeld één dag in de week Whatsapp-video-gids. Alle specialisten kunnen bij vragen inbellen en Cuno helpt dan op afstand.

De DOIJ Academie is voor bestaande en nieuwe samenwerkers. En dat is nodig, want we groeien hard, met zo’n tien nieuwe collega’s per jaar. Dan is het prettig om altijd op de Academie terug te kunnen vallen. Er zit een smoelenboek in, de wekelijkse nieuwsbrieven waar iedereen aan meewerkt en diverse werkinstructies. Hoe werken we Stil, Schoon en Veilig? Hoe zorgen we voor soepel open dicht? Het is allemaal onderdeel van de DOIJ Academie.

Blijven lachen door te blijven leren. Ook dat is DOIJ.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.