DOIJ kozijnonderhoudSoepel open en dicht voor onderhoud coördinerende bedrijven

Veel onderhoud coördinerende bedrijven werken inmiddels samen met DOIJ Kozijnonderhoud. En dat in heel Nederland. Soepel open en dicht is ons werk. We onderhoudenvervangen en repareren.

Je kunt best veel zelf. Toch zijn ramen en deuren vaak de onderdelen die je beter aan specialisten over kunt laten. Niet beledigd bedoeld hoor, het is gewoon een vak apart. Wij zijn daar helemaal op ingericht, onze bussen liggen stampvol onderdelen. Allemaal voor ramen en deuren, zowel voor kunststof, hout als aluminium. Ook zijn we ingericht op zelf en snel afspraken maken, werken we Stil, Schoon en Veilig en zijn snel met facturen. Je hebt er dus geen omkijken naar, lekker toch!?

Hoe een raam of deur beweegt maakt ons niet uit. Draaikiep, stolp, schuivend, draaiend, kiep-schuivend, we kennen het allemaal en repareren en onderhouden het. Ook verduurzamen we steeds meer woningen. Meestal is dat een combinatie van onderhoud, rubbers vervangen, hang en sluitwerk vervangen en bijvoorbeeld afkitten van naden rondom het kozijn.

Laat ons eens meedenken, wij halen resultaten van >30% meer luchtdicht in de woning. Daarnaast zijn veel onderdelen zoals de vleugel en het kader vaak nog goed en kan het doel worden bereikt met minder middelen echt veel betere milieu prestatie!

DOIJ gaat voor een duurzame aanpak van kozijnverbetering, door het bestaande kozijn te handhaven en daarin modules te vervangen. Kijk maar even op onze pagina Verduurzaming.

Landelijke dekking

Onze DOIJ-busjes rijden in heel Nederland. Van de Achterhoek tot Amsterdam. We werken met “eigen” mensen en onze montage-kozijnhelden wonen en werken overal in Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.