DOIJ kozijnonderhoudOns verhaal

Je las het al op onze homepage. Open dicht is ons werk. Wij zorgen voor kozijnen in de breedste zin van het woord. Of een raam nu draait, kiept of kantelt. Of een deur nu schuift, draait of rolt. Plus alles wat erbij hoort. Roosters, rubbers, hang- en sluitwerk. Open dicht = DOIJ kozijnonderhoud.

We hebben niet altijd precies gedaan wat we nu doen. Dat is langzaam zo ontstaan. Sinds 1997 doen we kozijnonderhoud, maar inmiddels hebben we onszelf opnieuw uitgevonden. We weigeren honderd verschillende dingen matig te doen. Focus is belangrijk. Daarom doen we ‘Open dicht’ en dat doen we uitmuntend.

Open dicht = DOIJ kozijnonderhoud

Reparaties zijn allemaal leuk en aardig. En natuurlijk repareren we met liefde kozijnen na een fikse storm. Of een vervelende inbraak. Maar buiten de incidenten willen we reparaties natuurlijk vooral voorkomen. En daar komt goed onderhoud om de hoek kijken. Wij regelen dat. Van A tot Z.

Achterhoeks bedrijf, maar landelijk actief

De samenwerkers van DOIJ wonen door het hele land. En ja, dat betekent dat sommigen een flink stuk moeten rijden als we een gezellig teamuitje hebben. Maar we zijn wel altijd snel bij de klant. En daar gaat het om. We hebben sowieso iets met snelheid. Vandaag een bon, morgen de afspraak, snelle uitvoering en overmorgen de factuur? Daag ons niet uit, want we kunnen het echt.

In beeld

Genoeg gelezen? Download hier ons overzicht zodat in het 1 oogopslag helder word!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.