DOIJ kozijnonderhoudDOIJ is sinds kort erkend leerbedrijf!

Deuren en ramen soepel open en dicht laten gaan is ons ding. Dat is bekend. Maar wist u dat we onze deuren ook openen voor scholieren? We zijn namelijk sinds kort een erkend leerbedrijf. Geweldig toch, om de toppers van de toekomst een kans geven mee te lopen in de praktijk. Dat doen we graag!

Onlangs riep de minister bedrijven nog op om stages aan te blijven bieden. Die vraagt blijft namelijk onverminderd groot, terwijl steeds meer bedrijven vanwege corona de deur dicht houden. DOIJ niet. Wij houden niet van piepende en krakende deuren, maar ook niet van dichte deuren. Monique Dinandt van DOIJ: “We hebben de kennis en kunde in huis om iemand op te leiden. Waarom zouden we dat dan laten. Bovendien snijdt het mes aan twee kanten. Wij helpen de leerling en de leerling helpt DOIJ.”

Joery Reijers is twintig en volgt de opleiding Commercieel medewerker aan het Graafschap College. Hij loopt tot het einde van zijn schooljaar stage bij DOIJ Kozijnonderhoud. “En dat doet-ie goed hoor”, aldus Monique. “Laatst sprak hij een collega aan op een foutje. Heerlijk. Die openheid past helemaal bij DOIJ.”

“Binnenkort gaat Joery klantonderzoeken doen”, vervolgt Monique. “Want we krijgen natuurlijk vaak mailtjes van blije klanten, maar ook als ze minder blij zijn willen we dat weten. En waarom ze minder blij zijn. Een leuke en nuttige opdracht voor ons jongste samenwerker!”

We zijn dus blij en trots. Trots op Joery én trots op ons certificaat. Erkend leerbedrijf. Klinkt goed toch niet waar? De stickers voor onze bedrijfsbusjes zijn al besteld.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.