DOIJ kozijnonderhoudSamenwerker in beeld (Hicham)

Wie is DOIJ? We stellen zo nu en dan een samenwerker van ons mooie bedrijf voor. Dit is weliswaar de eerste, maar geloof ons maar dat we dit vaker gaan doen. Zo krijg je een mooi beeld van DOIJ. Hicham Ayadi Lemkadmi begint de reeks. Hij is 28 jaar en werkt sinds juli 2020 als monteur bij DOIJ kozijnonderhoud.

“Ik doe reparaties en onderhoud aan alle soorten kozijnen (en roosters). Kunststof, aluminium en hout. Ik ben heel blij met mijn werk hier. Ik woonde in Spanje en werkte daar in een fabriek voor kunststof kozijnen. Maar nadat ik met mijn vrouw op vakantie in Nederland was en hier overal kunststof kozijnen zag, kreeg ik interesse om in Nederland te komen werken.”

Solliciteren vanuit Spanje

“Vanuit Spanje heb ik gesolliciteerd bij DOIJ. Dat ging supergoed. Ze belden mij terug op mijn Spaanse telefoonnummer en ik had een leuk gesprek met Tom. Ik vertelde over mijn werk in Spanje, stuurde wat foto’s en Tom vertelde over hoe DOIJ werkt. Vervolgens kreeg ik een uitnodiging om een dagje proef te komen draaien. Ik heb dezelfde dag nog een ticket geboekt en heb proefgedraaid met Theo. Het was een fantastische dag en en paar dagen later werd ik aangenomen!”

Hier is geen baasjescultuur

“Wat het werken bij DOIJ zo leuk maakt? DOIJ werkt heel modern en heel schoon. Daarnaast zijn we steeds bezig met verbeteringen. Als ik zelf verbeterpunten zie, dan kan ik die gewoon doorgeven. Het is ook heel fijn dat we allemaal echt gewoon collega’s van elkaar zijn. Er is geen baasjescultuur. Je hebt hier geen baas die je steeds achter je broek aan zit. In plaats daarvan krijg je veel eigen verantwoordelijkheden.”

Bewoners blij maken

“In de afgelopen maanden heb ik al ontzettend veel geleerd. Ik had ervaring met kunststof en geen ervaring met hout. Ook met roosters had ik geen enkele ervaring. In Spanje hebben ze die roosters namelijk niet. Maar bij DOIJ kan ik me tijdens het werk blijven ontwikkelen. En laat ik het allermooiste van mijn werk niet vergeten: het contact met mensen. Ik vind het ook ontzettend leuk om onder de mensen te zijn. Ik kom elke dag bij bewoners en dan maak je even een praatje. Bewoners blij maken, dat is toch geweldig!”

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.