DOIJ kozijnonderhoudPizza-besprekingen leiden tot ‘open dicht’ bij DOIJ

Wij zijn pas van merknaam veranderd en dat is één van de vele veranderingen. Maar hoe kom je op die veranderingen? Dat alles komt niet uit de lucht vallen. Daarvoor is creativiteit en informeel overleg met de samenwerkers van DOIJ nodig, bij DOIJ beter bekend als ‘pizza-besprekingen’.

Tijdens deze gesprekken kwam naar voren dat De Oude IJssel Service en Onderhoud BV een te lange naam was en service ook niet echt uitlegt wat we doen. Mooie gelegenheid om wat met de naamgeving te doen, is dus gebeurd, en de zaken eigentijds aan te pakken. Verder hebben we op digitaal gebied een forse inhaalslag gemaakt. Algoritmen zorgen bijvoorbeeld voor meer gemak wat planning betreft. Naast telefoon wordt er via sms contact gelegd met de klant, hebben we de snelheid sterk verhoogd en werken we Stil, Schoon en Veilig.

Om verbetering in gang te zetten heb je verandering nodig. Maar niet elke verandering is een verbetering. Vandaar dat we dit evalueren, uiteraard tijdens dezelfde pizza-besprekingen! Wij zitten nooit stil, we blijven onze dienstverlening, snelheid en service verbeteren. Zodat DOIJ de klant positief blijft verbazen en samen met de klant kan groeien. Open dicht is echt mooi hoor!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.