DOIJ kozijnonderhoudMeer dan monteur: Petro

De onderhoudsmonteurs van DOIJ zijn onderhoudsmonteur. Da’s logisch. Maar ze zijn meer dan dat. Want wist je dat ze eigenlijk ook schoonmakers, verhuizers en sociaal werkers zijn? Onderhoudsmonteur Petro Massop vertelt.

“Als je een klus doet, kun je natuurlijk het werk zo snel mogelijk doen en daarna weer weggaan. Er zijn genoeg bedrijven die zo werken. Laatst was ik ergens aan het werk en daar was een ook verwarmingsmonteur bezig. Die liet nogal een rommeltje achter. Toen heb ik met een klein stofzuigertje zijn zand ook maar opgezogen. Alles picobello achterlaten, zo werken we bij DOIJ.”

“Daarnaast denken we natuurlijk ook een beetje mee. Als we bij oudere mensen komen bijvoorbeeld. Die hebben met veel moeite het bed aan de kant gezet zodat wij goed bij het raam kunnen werken. Dan gaan wij natuurlijk niet meteen weg na de klus. Dan zetten we eerst dat bed weer netjes terug. Dat hoort er gewoon bij.”

Onderhoudsmonteurs zijn dus soms ook schoonmakers of verhuizers. Duidelijk. Maar sociaal werkers? Petro: “Uiteraard. Vergis je niet, veel mensen zijn eenzaam, zeker in deze tijd. Dan komen we niet alleen voor de klus, maar ook voor het sociale praatje. Even kletsen, vinden bewoners gezellig. En heel eerlijk, ik ben dol op al die verschillende rollen. Het maakt mijn werk leuk!”

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.