DOIJ kozijnonderhoudZet je medewerker in het zonnetje

Ken je die teambuildingsdagen om je medewerkers weer een beetje te motiveren? En die dikke factuur die je achteraf krijgt? Zonde toch? Investeer liever direct in je medewerkers, dat levert iedere dag iets op!

Huh? Een tip van een kozijnspecialist over personeelsbeleid? Jazeker, we zijn de beroerdste niet. Bij DOIJ hebben we namelijk dolgelukkige medewerkers. Of samenwerkers, zoals we die noemen, want we doen het met ons allen. Geloof je ons niet? Bel er gerust eentje, hier staan er een paar.

Bij DOIJ geloven we in de kracht van tevreden samenwerkers. Veel bedrijven zeggen ‘de klant is koning’ en werken met de klant als uitgangspunt. Wij doen dat net iets anders. Bij ons zijn de samenwerkers koning. Want als Henk blij naar zijn werk gaat en zijn klus met plezier doet, dan brengt hij die vrolijkheid mee naar de klant. Henk blij, klant blij, wij blij.

Hoe je dat doet? Vooral door medewerkers vrijheid te geven. Doen wij ook. Pers ze niet in een keurslijf en geef ze ook geen tienduizend regels mee. Laat ze gewoon lekker hun eigen werk inrichten. Geef verantwoordelijkheden en heb vertrouwen. En, ook belangrijk, communiceer veel! Bij DOIJ geven we iedere twee weken een nieuwsbrief uit waarin we met elkaar verhalen delen. Successen, maar ook verbeterpunten.

Tot slot, vergeet ook de kleine dingen niet. Verras af en toe. Toen we van naam veranderden, kregen alle medewerkers een doosje met DOIJ Ruitjesdrop. En gebak natuurlijk. Gebak is altijd goed. En het werkt stukken beter dan die goedbedoelde teambuildingsdag van dat dure adviesbureau.

Dropdoosje

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.