DOIJ kozijnonderhoudJong talent moet meer kansen krijgen

Jong talent moet meer kansen krijgen. Ook zonder diploma’s. Voor ons is het papiertje ondergeschikt aan iemands skills. Als wij potentie zien, laten we iemand na een gesprek een dagje meelopen met een ervaren collega. En als de basis goed is, gebruiken we onze eigen opleidingsprogramma’s ZELF en SAMEN. Zo heeft ons opleidteam vorig jaar al zes nieuwe collega’s aangenomen en opgeleid naar ‘een eigen bus’. En dit jaar groeien we vrolijk door. Met ons neusje voor talent. Dat is toch prachtig?

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.