DOIJ kozijnonderhoudKozijnonderhoud voor bouwbedrijven

Veel bouwbedrijven en aannemers werken inmiddels samen met DOIJ Kozijnonderhoud. En dat in heel Nederland. Soepel open en dicht is ons werk. We onderhoudenvervangen en repareren. Of het nu gaat om kozijn, deuren of ramen.

Onderhoud

DOIJ Kozijnonderhoud werkt Stil, Schoon en Veilig. En het maakt ons niet uit of het kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn. Wij weten er wel raad mee. Ook schuifdeuren en schuiframen zijn een specialiteit van ons. Goed onderhoud is belangrijk, want het bespaart je een boel geld! Lees hier meer over kozijnonderhoud.

Landelijke dekking

Onze busjes rijden voor bouwbedrijven en aannemers in heel Nederland. Van de Achterhoek tot Amsterdam. Onze montage-samenwerkers wonen en werken overal. Zo zijn we snel ter plaatse en helpen we je overal.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.