DOIJ kozijnonderhoudKozijnonderhoud voor bouwbedrijven

Veel bouwbedrijven en aannemers werken inmiddels samen met DOIJ Kozijnonderhoud. En dat in heel Nederland. Soepel open en dicht is ons werk. We onderhoudenvervangen en repareren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of ramen.

Ook verduurzamen we steeds meer woningen. Meestal is dat een combinatie van onderhoud, rubbers vervangen, hang en sluitwerk vervangen en bijvoorbeeld afkitten van naden rondom het kozijn. Laat ons eens meedenken, wij halen resultaten van >30% meer luchtdicht in de woning. Daarnaast zijn veel onderdelen zoals de vleugel en het kader vaak nog goed en kan het doel worden bereikt met minder middelen en echt een veel betere milieu prestatie!

DOIJ gaat voor een duurzame aanpak van kozijnverbetering, door het bestaande kozijn te behouden en daarin modules te vervangen. Kijk maar even op onze pagina Duurzaamheid.

Onderhoud

DOIJ Kozijnonderhoud werkt Stil, Schoon en Veilig. En het maakt ons niet uit of het kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn. Wij weten er wel raad mee. Ook schuifdeuren en schuiframen zijn een specialiteit van ons. Goed onderhoud is belangrijk, want dat bespaart je veel geld!  Kozijnonderhoud doe je samen met DOIJ!

Landelijke dekking

Onze busjes rijden voor bouwbedrijven en aannemers in heel Nederland. Van de Achterhoek tot Amsterdam. Onze montage-kozijnhelden wonen en werken overal. Zo zijn we snel ter plaatse en helpen we je overal.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.