DOIJ kozijnonderhoudkozijn opname

Beste bewoner/gebruiker,

We hebben gevraagd om foto’s van het schijnbaar kapotte onderdeel. Fijn dat je hieraan mee wilt werken, we proberen hiermee de reparatie zo snel mogelijk te laten verlopen met zomin mogelijk momenten van thuisblijven voor onze klant!

We hebben een 6 stappenplan opgesteld. Want wat wij graag zien zijn de volgende af­beeldingen op de foto’s die je ons gaat die je ons gaat sturen.

1. Afstandsfoto

Graag zien we een afstand-foto van het betreffende bewegende deel in het kozijn. Het is belangrijk dat de foto duidelijk is en het hele bewegende deel erop staat.

2. Merktekens

Op de bedieningsgreep of op het hang en sluitwerk staan merkjes. Wil je deze fotograferen?

3. Materiaal

Graag in de Whatsapp of vermelden welke materiaalsoort het kozijn van is. Kunststof, hout of aluminium bijvoorbeeld.

4. Soort sluitplaat

Deze zitten in het vaste deel van raam of de deur.

5. Materiaal

Je bent hier omdat je vermoed dat er iets moet worden vervangen in je raam of deur. Graag een korte beschrijving in eigen woorden van het probleem en waarom je denkt dat het vervangen moet worden (mag kort zijn hoor!) en een paar foto’s van dichtbij en iets verder af van het onderdeel waarvan je denkt dat het stuk is.

6. Hoe geef je het door?

Video Whatsappen: als je graag, na het sturen van de foto’s, met video Whatsapp wilt laten zien wat er aan de hand is dan kan dat tijdens kantooruren. Video Whatsapp dan met Cuno, nummer 06 5198 6707 of via WeTransfer naar info@doij.nl.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.