DOIJ kozijnonderhoudEbook: Verbeter de communicatie in de onderhoudssector

Waarom?

Download hier ons ebook ‘Verbeter de communicatie in de onderhoudssector ‘ over de voordelen van goede communicatie, een strategie en project management.

Bij het onderhoud en renovatie van woningen spelen heel veel processen mee. Niet alleen is het belangrijk dat het onderhoud of de renovatie goed uitgevoerd wordt, het proces moet ook goed verlopen. Communicatie is daarin een heel belangrijke factor.

Als het gaat om onderhoud, begint het proces meestal bij de bewoner. Die maakt een melding en vanaf dat moment gaan de radartjes draaien en wordt het werk uitbesteed aan de verantwoordelijke partijen. Het kan hierbij gaan om een cv-monteur, dakdekker, schilder of reparateurs in kozijnen. Als al deze radartjes goed in elkaar lopen en goed geolied worden, zal het werk sneller gedaan worden en zullen zowel de onderaannemers als de bewoners, als de opdrachtgevers tevreden zijn.

Download ebook

E-content

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.