DOIJ kozijnonderhoudVacature monteur Gouda e.o.

Wij zijn DOIJ Kozijnonderhoud een bedrijf met leuk werk.. Wij hebben leuke collega’s en leuke klanten. Wij zoeken geen ZZP-er.

Nu zijn wij opzoek naar een leuke collega voor onze klanten.  Wie zijn wij dan? Wij zijn DOIJ en doen service en onderhoud van kozijnen door heel Nederland. Voor de regio Rotterdam/Wassenaar zijn we opzoek naar leuke collega’s. Je krijgt een bus, tablet enz. Flexibele werktijden zijn mogelijk

Zou dit iets voor jou kunnen zijn?

Zin in een gesprek met ons? .

Wij horen graag jou reactie.

 

 

Ik lever het werk op zoals ik het thuis ook graag wil hebben, zo doen wij ons werk. We verbazen vaak de klant. Dat maakt mijzelf ook weer een beetje blijer!
Robert, montage samenwerker

 

 

Wil je meer weten? eem contact op met Monique Dinandt ‭(06 5200 7256‬ / monique@doij.nl). DOIJ werk door heel Nederland en het kantoor is gevestigd in Terborg. Mailen, bellen of appen kan ook.

 

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.