DOIJ kozijnonderhoudVacature monteur Amsterdam e.o.

Mocht je een leuke baan zoeken lees dan vooral verder.

DOIJ Kozijnonderhoud doet service en onderhoud aan kozijnen. Ons kantoor is gevestigd in Terborg. We hebben veel opdrachtgevers o.a. in de regio Amsterdam. We hebben al een aantal monteurs maar nog niet genoeg.

Een aantal zaken vinden wij belangrijk. Je werk moet leuk zijn. Je werkt vanuit huis. Je krijgt je eigen bus, tablet enz. Daarnaast zijn wij flexibel met de werktijden, uiteraard hebben we nog meer te bieden maar dat vertellen we jou graag in een persoonlijk gesprek.

Dus heb jij zin om een gesprek met ons aan te gaan om te kijken of we met elkaar zouden kunnen samenwerken?

 

 

Ik lever het werk op zoals ik het thuis ook graag wil hebben, zo doen wij ons werk. We verbazen vaak de klant. Dat maakt mijzelf ook weer een beetje blijer!
Robert, montage samenwerker

 

 

Wil je meer weten? eem contact op met Monique Dinandt ‭(06 5200 7256‬ / monique@doij.nl). DOIJ werk door heel Nederland en het kantoor is gevestigd in Terborg. Mailen, bellen of appen kan ook.

 

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.