DOIJ kozijnonderhoudWinnaar in klantgerichtheid en transitieplan

Klantgerichtheidsprijzen van Wonion

Zelf opschrijven dat je lekker klantgericht bezig bent is leuk. Maar het telt natuurlijk pas echt als klanten dat zelf zeggen. Daarom zijn we apetrots op de klantgerichtheidsprijzen van Wonion. Niet één, maar zelfs twee keer achter elkaar kregen wij die prijs van de bewoners van woningcorporatie Wonion. Dat schijnt uniek te zijn. Zelf vinden we klantgerichtheid trouwens heel normaal. De bewoner, daar doen we het voor!

Transitieplan pakt maar liefst 2 prijzen!

De warmtevraag van het woningaanbod verlagen, met behoud van de bestaande kozijnen en beglazing. Het kan! Meer doen met minder, op vele fronten, in combinatie met duurzame materialen. Concrete maatregelen met harde resultaten en een zachte voetafdruk. Hoe duurzaam wil je het hebben! Dreamteam Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Wonion en DOIJ kozijnonderhoud sleepten maar liefst 2 prijzen in de wacht! We zijn kei trots op “onze” studenten Tijmen Bersselaar en Jur Geraats! Jij wilt de wereld ook een beetje mooier maken toch, nou meld je dan even. Dan gaan we samen de mogelijkheden verkennen!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.