DOIJ kozijnonderhoudOpen dicht is ook veiligheid (politiekeurmerk)

Bij DOIJ Kozijnonderhoud werken we Stil, Schoon en Veilig. En die laatste is zeker niet de minst belangrijke. Wonen is een recht, maar wij vinden dat iedereen ook recht heeft op veilig wonen. Daarom regelen we voor veel bewoners een Politiekeurmerk Veilig Wonen. We hebben zelfs DOIJ keurmeesters! Echte experts op het gebied van veilig wonen.

Om veilig te wonen is er meer nodig dan alleen goede sloten. Ook verlichting is belangrijk. Net als rookmelders en goed zicht vanuit de hal op de voordeur. Ingewikkeld? Voor ons niet hoor. Regelen we gewoon. In sommige gevallen bent u met het certificaat ‘Beveiligde Woning’ bovendien goedkoper uit met uw woonhuisverzekering. Veilig en voordelig dus.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.