DOIJ kozijnonderhoudOndernemers willen elkaar onderling helpen

Hoe we met de coronacrisis omgaan is per ondernemer verschillend. Dat hangt ook van iemands karakter, de dienstverlening, branche en de liquiditeit van je onderneming af. Bied je bijvoorbeeld trainingen aan, dan kunnen die in de anderhalve meter-maatschappij voorlopig niet meer face-to-face worden gegeven.

Door de relatieve rust door de coronacrisis kunnen we nu goed testen!

Volgens André Mulder is dit een goede tijd om het ‘open-dicht-systeem’ maximaal te testen. Dat kan prima, we gaan namelijk verder dan de richtlijnen die worden voorgeschreven.

De crisis doet een beroep op onze creativiteit en op een stukje solidariteit. Want ondernemers onderling zijn er wel van overtuigd dat wij elkaar zo goed mogelijk moeten helpen om door deze crisis heen te komen.

En handenschudden? Dat doen we voorlopig met onze voeten! #voeten-schudden

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.