DOIJ kozijnonderhoudOmgaan met corona

Ook in coronatijd gaan de monteurs van DOIJ kozijnonderhoud dagelijks op pad om te zorgen voor soepel open en dicht. Maar het is allemaal wel een tikkie anders. Tom Rijers, coördinator van het onderhoudsteam, vertelt wat er is veranderd.

“Voordat we naar een bewoner toe rijden, bellen we altijd om te vragen of iemand in het huishouden klachten heeft. We vertellen dan meteen dat we zelf klachtenvrij zijn. Is iedereen in huis gezond? Dan komen we langs en vragen we aan de deur voor de zekerheid nogmaals of de bewoner klachtenvrij is. Uiteraard hebben we onze handen gewassen en dragen we een mondkapje.”

“In de woning vragen we de bewoner niet in dezelfde ruimte te zijn als waar wij ons werk doen. Daarna klaren we de klus en laten we de boel weer netjes en schoon achter. Normaal gesproken krijgt de bewoner nog uitleg over de reparatie én vragen we een handtekening. Die actie handtekening doen we nu niet. Ook indirect contact via onze tablets vermijden we nu.”

“We zijn blij dat we ook in deze tijd gelukkig nog veel bewoners blij kunnen maken met soepel open en dicht. We volgen  de maatregelen van het RIVM en de maatregelen die onze klanten wensen, die gaan vaak nog verder!

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.