DOIJ kozijnonderhoudJoery Reijers: jongen in de grote­mensen­wereld

Bij DOIJ bieden we jong talent graag kansen. Zo ook Joery Reijers. Waar zijn zelfvertrouwen op school een knauw kreeg (“ze zeiden dat ik niet goed kon leren”) voelt-ie zich bij DOIJ als een vis in het water.

Joery gaat drie dagen per week naar school en loopt twee dagen stage bij DOIJ Kozijnonderhoud. En dat bevalt hem zeer goed. “Mijn eerste opdracht was het zoeken van opslagruimte voor de materialen voor de monteurs. Die wonen en werken veel in de regio Amsterdam en dan is het niet handig om steeds naar Terborg te rijden voor spullen. Ik zocht drie geschikte plekken uit, ging samen met een collega kijken en eentje is het nu geworden.”

Wat Joery opvalt is de grote verantwoordelijkheid die hij krijgt. “Ik ben dat niet gewend. Ik liep al eens eerder stage, in een winkel, maar toen werd ik meer als hulpje gebruikt. Koffie halen, schoonmaken, dat soort dingen. Maar hier nemen ze me echt serieus. Ik kom als jongen in de grotemensenwereld en ze geven me een goed gevoel. Dan zeggen ze: ‘Joery, jij kunt dat net zo goed als ieder ander’. Dan ga je jezelf toch waarderen. Ze hebben een stuk onzekerheid bij mij weggehaald.”

Op school volgt Joery momenteel een opleiding tot commercieel medewerker. “Dat is lastig maar het gaat goed. En ondertussen geniet ik met volle teugen van mijn tijd bij DOIJ. Het is echt tof dat ze me zo meesleuren in het bedrijf en alles laten zien wat ze doen. Hier kun je alles vragen en we doen alles samen.”

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.