DOIJ kozijnonderhoudCorona protocol externe dienstverlening

Bij DOIJ kozijnonderhoud nemen we de gezondheid en veiligheid van bewoners, medewerkers en belanghouders heel serieus.

Om dit te waarborgen en de verspreiding van het coronavirus te beperken hebben wij een aantal maatregelen opgesteld als het gaat over bezoeken bij bewoners.
We vragen je om hiermee rekening te houden.

Onze medewerkers voeren gewoon hun werkzaamheden uit.

Maatregelen bezoeken

Om de gezondheid van bewoners en medewerkers te bewaken én de verspreiding van het virus te beperken hebben wij de verschillende maatregelen opgesteld. Je leest ze in verkorte vorm hieronder.

 • Iedere DOIJ medewerker met klachten, zelf of in zijn omgeving meld zich centraal bij 1 centrale persoon binnen onze organisatie. Als zij zich niet fit voelen en ziekteverschijnselen hebben, mogen zij geen bezoek brengen.
 • Onze medewerkers geven geen hand meer, leggen uit waarom en wassen voor én na het bezoek hun handen. Zij drogen hun handen af met papieren handdoekjes. Ook gebruiken zij waar nodig handgelzeep.
 • Als onze medewerker telefonisch contact heeft of aanbelt en de bewoner doet open, wordt de bewoner gevraagd; “ben jij of een medebewoner verkouden of heb je griepverschijnselen?” Indien het antwoord “Ja” is dan deelt onze monteur mee dat hij vandaag niet kan helpen, om verspreiding van het corana virus te bestrijden. Ons kantoor belt voor een andere afspraak. De monteur gaat er dan niet heen of gaat weg en vermeld dat op de bon
 • Er wordt gepaste persoonlijke afstand bewaard. Onze medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand.
 • De bewoner wordt gevraagd om tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte plaats te nemen
 • DOIJ laat de bewoner GEEN handtekening meer zetten want anders is er aanraking door middel van het tablet.
 • Eventuele hoest en nies wordt in de binnenkant van de elleboog gedaan, liefst in papieren zakdoekjes
 • Onze medewerkers drinken geen kopje koffie of thee op locatie.
 • DOIJ binnendienst werkt deels vanuit kantoor en deels vanuit huis, iedereen heeft op kantoor een aparte ruimte.
 • Leveranciers leveren op een neutrale plek zonder verder contact.
 • DOIJ neemt geen deel aan vergaderingen of bijeenkomsten
 • Onze medewerkers zullen zich naar het door ons opgestelde protocol te gedragen.

 

Deze situatie en de afgekondigde maatregelen door de overheid beïnvloeden onze dienstverlening. We adviseren onze medewerkers om zoveel mogelijk thuis te blijven als ze zich niet fit voelen. Hierdoor kan het zijn dat dit invloed heeft op een afspraak met een van onze medewerkers. Of dat jij, bij gewenst contact, wat langer aan de telefoon moet wachten totdat je wordt geholpen.

We rekenen op jouw begrip. We willen je alvast bedanken voor je hulp bij het beperken van de impact van de uitbraak van het coronavirus.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.