DOIJ kozijnonderhoudDuurzame partners in het onderhoud van vastgoed

Door goede communicatie naar een duurzame relatie

Logchies is een modern familiebedrijf onder leiding van Paulina Logchies. Dagelijks werkt het bedrijf met passie en plezier aan het onderhouden van vastgoed en het duurzamer maken ervan. Logchies streeft naar duurzame en resultaatgerichte samenwerkingen onderling tussen het personeel, maar ook met partners, opdrachtgevers en bewoners. Logchies organiseert slim en is continu bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde die zich vertaalt in goede service, kennis en kwaliteit.

De situatie

Logchies zet zich dagelijks in om vastgoed te onderhouden om hiermee te zorgen dat bewoners optimaal kunnen genieten van hun woning. Om dit te bereiken wil Logchies dat bewoners zo snel mogelijk geholpen worden als ze klachten hebben over hun woning. Om een snelle en goede service te garanderen is het volgens Logchies belangrijk om goed te communiceren met partners en snel te handelen. Hoe beter de communicatie, des te beter de service.

De wens

Logchies hecht heel veel waarde aan het feit dat bewoners snel geholpen willen worden als ze klachten hebben met betrekking tot hun woning. Voor een goed woongenot is het belangrijk dat bewoners het gevoel hebben dat ze gehoord worden en snel geholpen worden.

Logchies wil daarom samenwerken met partners die hun afspraken nakomen en bovendien goed en snel terugkoppelen zodat Logchies weet wat er speelt.

De oplossing

De oplossing is een partner die kwaliteit levert binnen het juiste tijdframe en daarbij de tijd neemt om terug te koppelen naar Logchies.

Wat Logchies graag wil is een partner waarmee ze een duurzame relatie aan kan gaan en die:

  • Zorgdraagt voor een snelle en goede oplevering van de projecten
  • Zorgt voor snelle terugkoppeling en prettige communicatie
  • Meedenkt en vooruit kijkt

De tools

DOIJ en Logchies gebruiken een systeem waarbij opdrachten automatisch naar DOIJ gestuurd worden en DOIJ geeft in het systeem updates en terugkoppelingen.

DOIJ kiest hierbij niet alleen voor het informeren over de taak zelf. Als ze bij de mensen thuis zijn en blijkt dat er een vraag ligt waar zij niet bij kunnen helpen (omdat het niet gerelateerd is aan kozijnen), of ze kunnen de klacht niet zelf verhelpen dan maken ze hier foto’s van en koppelen die terug naar Logchies. Deze extra inzet van DOIJ bespaard Logchies heel wat tijd en dus ook geld. Andere partners hoeven hierdoor niet een extra bezoek te brengen aan de bewoners. Iets wat veel tijd en geld kost. Andere partners gaan hierdoor goed geïnformeerd op pad en kunnen met behulp van de informatie van DOIJ direct aan de slag. Dit zorgt voor blije bewoners, opdrachtgevers en partners.

 

Doij denkt verder, als ze een klacht niet op kunnen lossen nemen ze de situatie direct op en maken ze foto’s. Dat is toch altijd wel iets heel unieks aan DOIJ en het scheelt een extra bezoek en heel veel geld.
Logchies

Kernwaarden voor een duurzame relatie in het onderhoud

  • Communicatie
  • Technische kennis
  • Snelle terugkoppeling
  • Schoon opleveren werkplek
  • Vooruitdenken en meedenken
  • Inspireren en ontwikkelen

 

DOIJ is een goede sparringpartner om interessante ideeën bij elkaar op te doen en ervaringen te delen.
Logchies

De toekomst

Senior werkvoorbereider Dagelijks Onderhoud Kelly wil niet simpelweg werken met een onderaannemer waar je één taak aan uitbesteed. Ze willen een volwaardige partner die graag meedenkt aan nieuwe ideeën en plannen voor de toekomst. De lijntjes moeten kort zijn en de vergaderingen inspirerend waarbij beide partijen vol nieuwe ideeën en energie de deur verlaten.

Niet voor niets heeft Logchies DOIJ gevraagd om mee te denken aan een nieuw platform voor onderaannemers. Hoe die eruit gaat zien is volgens Kelly nog niet bekend, maar ze is ervan overtuigd dat ze samen met DOIJ tot mooie plannen zullen komen.

 

Ik raad het zeker aan om met DOIJ samen te werken want ze hebben veel technische kennis op hun vakgebied. DOIJ denkt heel erg goed na over hoe ze bewoners het beste kunnen helpen, niet alleen op technisch gebied. Ze denken ook verder dan dat.
Logchies