DOIJ kozijnonderhoudKozijnonderhoud voor onderhoudsbedrijven

Veel schilders en onderhoudsbedrijven werken inmiddels samen met DOIJ Kozijnonderhoud. In heel Nederland zorgen we dat ramen en deuren soepel open en dicht gaan. We onderhoudenvervangen en repareren.

Dagelijks onderhoud

Bij dagelijks onderhoud wil je dat alles goed verloopt. Die bewoner weer blij maken, daar gaat het om. Daarom werken we Stil, Schoon en Veilig en deuren, ramen en kozijn. Of het nu draait, kiept, schuift of rolt. Wij regelen het. Lees hier meer over kozijnonderhoud.

Lekker snel ook

We zijn trouwens ook razendsnel als het om de bonnetjes gaat. Voor ons heel normaal, maar we horen het altijd terug van onze partners: “goh, wat werken jullie lekker snel”. Reparatiebonnetjes worden in no-time opgepakt. Wel zo prettig voor iedereen.

Landelijke dekking

Onze busjes rijden naar onderhoudsbedrijven in heel Nederland. Van de Achterhoek tot Amsterdam. Onze montage-samenwerkers wonen en werken overal. Zo zijn we snel ter plaatse en helpen we je overal.

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.