DOIJ kozijnonderhoud(junior) Werkvoorbereider en Klantcontact topper gezocht

Samen gaan voor klant- en werkgeluk!

DOIJ groeit! Groei jij met ons mee? Dan ben jij wellicht onze nieuwe DOIJ (junior) Werkvoorbereider en Klantcontact topper die ook van het DOIJ werkgeluk wil genieten.

Geen ingewikkeld eisenpakket, we zoeken een enthousiasteling die energie krijgt door bewoners te helpen en blij te maken en het goed wil regelen voor de collega’s, mensen verbindt in het gehele proces en de opdrachtgever strak op de hoogte houd van de voortgang. We doen het SAMEN en want we zijn één team!

Het draait om een veilig en comfortabel woonplezier. En dat plezier vinden we heel belangrijk bij iedereen: collega’s (die wij overigens samenwerkers noemen), bewoners, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Dit doen we voor Woningcorporaties, VVE en vastgoedbedrijven.

Techniek & klantcontact; een mooie combi!

Een kunststof, houten of aluminium kozijn gaat ongeveer 50 jaar mee. In zijn leven zit reparatie, onderhoud en opwaardering van het hang en sluitwerk en dichtingen voor een soepel functioneren van de bewegende delen. Soepel open dicht noemen we dat!

In een raam, deur en rooster zitten behoorlijk veel onderdelen, die kunnen stuk gaan of slijten waardoor er tocht, geluid en waterlekkage klachten ontstaan. Er zijn allerlei verschillende types bewegende delen van verschillende merken, leeftijden en materialen. Wij doen reparatie, onderhoud en opwaarderen van alles wat open en dicht kan in de buitengevel van een woonhuis, appartement of een geheel gebouw. Geen nieuwe kozijnen, alleen hang en sluitwerk, afdichtingen en roosters.

Vind je techniek leuk? In overleg met monteurs en leveranciers zorgen dat de juiste onderdelen op de juiste plek komen een uitdaging? Vind je klantcontact met bewoners en opdrachtgevers leuk? Dan ben jij onze nieuwe DOIJ topper!

We leiden je op en je kunt je ontwikkelen!

Ons kantoor is in Terborg, daar zit jij ook. We zorgen met het team voor een snelle doorlooptijd van een reparatie en natuurlijk klantgerichte communicatie met bewoners en opdrachtgevers tijdens die reparatie. We zijn erkend leerbedrijf en hebben bijvoorbeeld ook continue een aantal stagiaires in opleiding, DOIJ is constant in beweging en ontwikkeling. Het buitenteam bestaat uit circa 20 monteurs die door heel het land wonen en werken, we hebben diverse materiaal pick-up punten in het oosten, zuiden en westen. Het binnen- en buitenteam noemen we samen “het collectief”. Dat collectief runt de business, geen bazen maar gas erop!

We werken naar volledig digitaal, sturen op optimalisatie en automatisering (we hebben zelfs een eigen robotje) en iedereen is onderdeel van verbeteringen! Laat je dus horen, kom met ideeën en ga het maar doen.

Werkzaamheden

 • Leuk contact houden met opdrachtgevers en bewoners. Je maakt onze klanten blij!
 • Contact met leveranciers, onze partners. Samenwerken, dat is wat je doet.
 • Calculeren, offerte maken en je bestelt zelf wat er verkocht is.
 • Binnenkomende materialen tiptop klaarmaken voor je montage collega’s.
 • Doorlooptijden, je houdt scherp of het bestelde materiaal er op tijd is om de klant blij te maken.
 • Klanten, onze partners, helpen met vragen. Klanten waarderen ons!
 • De opdrachtgever en bewoners op de hoogte houden van de stand van zaken, DOIJ is elke navraag voor.
 • Wij gaan jou leren hoe je op een professionele, vriendelijke en enthousiaste manier met klanten om kunt gaan en dat klantgericht werken energie geeft!
 • DOIJ is “collectief”, dus je bent een echte samen-werker
 • Je bent flex en doet ook ff die klus die niet helemaal binnen je normale werk valt, je vindt dat juist leuk!

 

Opleiding/ervaring 

 • MTS / MBO geschoold of net zo leuk.
 • Je komt lekker uit je woorden in het Nederlands en bent te volgen in het Engels.
 • Excel snap je de basis, maar je bent het liefst een excel kanjer.
 • Outlook, Word enzo snap je en kun je mee aan de slag (dhuuh).

 

Ik lever het werk op zoals ik het thuis ook graag wil hebben, zo doen wij ons werk. We verbazen vaak de klant. Dat maakt mijzelf ook weer een beetje blijer!
Robert, montage samenwerker

 

Dienstverband

 • Soort dienstverband: Fulltime (32 – 40 uur)
 • Soort dienstverband: Onbepaalde tijd

 

Wil je meer weten? Neem contact op met Monique Dinandt ‭(06 5200 7256‬). DOIJ werk door heel Nederland en het kantoor is gevestigd in Terborg.

 

We geven ruiterlijk toe dat we goed zijn!

DOIJ werkt

Stil

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen lawaai­papegaaien. Ze hebben ge­luids­arm materiaal en zetten geen radio aan (zo voor­komen we ook dat ze vals mee gaan zingen).

DOIJ werkt

Schoon

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen smeer­kezen. Ze werken netjes en laten alles schoon achter. Vochtige doekjes, schoon­maak­schuim, raam­wis­sers, stof­zuigers, het is allemaal standaard­uitrusting.

DOIJ werkt

Veilig

Onze DOIJ samenwerkers zijn geen acro­baten. Op hoogte nemen ze veilige maat­regelen. Voor u en voor zichzelf. Til­hulpen zorgen dat hun rug langer meegaat.

Stil, schoon en veilig

Kennismaken met DOIJ?

Neem contact op

Door het formulier te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden en onze privacy policy.